محل لوگو

طرح تاسيس گاوداري


فرمت فایل: ورد- Word Image result for word 

مرجع فایل - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 55
فهرست مطالب عنوان صفحه فصل اول: گاو شيري نحوه و ارزيابي گاو شيري وضع و خصوصيات پستان چگونگي تبديل ركورد شير 3 بار دوش در روز به دوبار دوش فصل دوم: ماشين هاي تهيه خوراك ماشين هاي تهيه خوراك كاه خرد كن ماشين هاي خوراك ده خرد مخلوط كن هاي افقي ماشين هاي خوراكده خرد و مخلوط كن هاي عمودي آسياب ها ميكسرها پليترها فصل سوم: تجهيزات انتقال خوراك دام نقاله مارپيچي نقاله هاي تسمه اي نقاله هاي رنجيري نقاله هاي نيوماتيك(بادي) فصل چهارم: تجهيزات توزيع آب مخزن آب لوله هاي انتقال آب آبشخورها فصل پنجم: تجهيزات پاك كننده اصطبل تيغه پشت تراكتوري تيغه جمع آوري خودكار نقاله زنجيري جمع آوري فضولات مايع فصل ششم: تجهيزات شير دوشي سالن شير دوش شير دوش سيار شير دوش ثابت شير سرد كم هاي پليت كولرها فصل هفتم: جايگاه و ساختمان گاو شيري جايگاه گاو شيري طويله باز و انواع آنها جايگاه مسقف جهت استراحت گاوها محوطه باز يا محل تعليف گاوها مقدمه: گاوهاي شيري داراي موازين سنجيده و دقيقي است كه تمام اين فعاليت را از ابتدا تا انتها در بر مي گيرد يك مدبر خوب و آگاه در هر واحد گاوداري بايد از زير و بم كاري كار خود از نظر پرورش و نگاهداري و توليد و اصلاح نژاد اطلاعاتي داشته و مسئوليت ها و وظايف را به خوبي درك كرده و بازدهي اقتصادي گاوها با توجه به سلامت و بهداشت آنها اهميت داده و يا قدرت و دورانديشي به موقع براي اداره بهتر گاوداري اتخاذ تصميم نمايد. در كشورهاي پر توليد از لحاظ شير و فرآورده هايي دامي و رعايت مديريت صحيح در

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 6,050 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 189

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما