محل لوگو

مقاله درمورد تكنولوژي توليد ماست كم چرب


فرمت فایل: ورد- Word Image result for word 

مرجع فایل - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 42
عنوان پروژه : تكنولوژي توليد ماست كم چرب فهرست مطالب عنوان صفحه چكيده 5 مقدمه 7 فصل 1: كلياتي در رابطه با ماست تاريخچه 10 فرآيند توليد ماست 11 اهميت مصرف ماست در رژيم غذايي 12 فصل 2:ماست كم چرب و ويژگي‌هاي آن 2-1 مقدمه 17 2-2 ويژگي‌هاي رئولوژيك ماست كم چرب 19 2-3 اثرات سلامت بخش ماست كم چرب 20 فصل 3: تكنولوژي توليد ماست كم چرب معرفي انواع روش‌ها در توليد ماست كم چرب 23 3-1 استفاده از جايگزين‌هاي چربي 23 3-1-1 تركيبات نشاسته‌اي (‌ذرت ، پيكما و تاپيوكا) 23 3-1-2 تركيب هيدروكلوئيدي بتاگلوكان 25 3-1-3 فرآورده‌هاي حاصل از پروتئين آب پنير MWP,WPC; 27 3-1-4 پري بيوتيك ها 29 3-2 فرآيند فشار هيدرواستاتيكي بالا (HHP) 31 3-3 كاربردمايه‌هاي ميكروبي مولدپلي ساكاريد خارج سلولي 34 3-4 آنزيم ترانس گلوتاميناز 35 نتيجه‌گيري 38 پيشنهادات 39 منابع 40 چكيده در طي سال‌هاي اخير توجه مردم به مصرف فرآورده‌هاي رژيمي از جمله فرآورده‌هاي لبني كم چرب از قبيل ماست كم چرب ، پنير كم چرب ، بستني رژيمي و كره كم كالري افزايش يافته است . چراكه اثبات شده مصرف بيش از اندازه‌ي مواد غذايي پر چرب مي تواند باعث ايجاد بيماريهايي از قبيل مشكلات قلبي – عروقي ، ديابت ، چاقي مفرط و حتي سرطان شود. بنابراين در طي دو دهه ي گذشته مصرف ماست كم چرب به طور چشمگيري افزايش يافته است . با افزايش مصرف كنندگان ماست كم چرب ، تلاش هاي زيادي براي بهبود بافت و ساير ويژگي‌هاي محصولات رژيمي انجام شده است

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 2,310 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 161

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما