مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 32
مقدمه عفونتها و مسموميتهاي غذائي عوامل آلودگي مواد غذائي كه براي مصرف كنندگان مخاطره آميز مي باشند عبارتند از برخي از : ـ باكتري ها ـ ويروس ها ـ بعضي از انگلها مثل پروتوزوآ اين آلودگيها مي توانند اوليه و يا ثانويه باشند و مي توانند در انسان ايجاد بيماريهاي عفوني و يا توسط سموم ايجاد مسموميت بنمايند . در بعضي مواقع مسموميتها و عفونتها مي توانند تواماً ايجاد گردند . در اين صورت ما از يك عفونت سمي صحبت مي كنيم . مواد سمي متابوليكي را فقط باكتريها و قارچ ها ترشح نمي كنند بلكه بعضي از پروتوزوآها Protozoa نيز قادر به ترشح سموم ايجاد Intoxication مي باشند . طبق نظريه Park & Harrigan مسموميتهاي ايجاد شده توسط ميكرو ارگانيسم ها به مراتب بيشتر از مسموميتهاي شيميايي اتفاق مي افتند . اين مطلب را آمارها ي ارائه شده توسط ممالكي كه از نظر استاتيستيك بسيار دقيق و معتبر مي باشند نيز تأييدمي نمايند . در ممالك متحد آمريكا بين سالهاي 1977 تا 1981 حدود 954 اپيدمي يا 32929 مورد بيماري ثبت گرديده است كه همگي به علت مصرف غذاي آلوده ايجاد گرديده اند . جدول شماره 1 : بيماريهاي اپيدميك ناشي از مواد غذائي بين سالهاي 77 تا 81 در كشور آمريكا تعداد مواردبيماريها ( افراد بيمار ) تعداد اپيدمي علت ايجاد اپيدمي 29825 646 باكتري ها 1830 227 مواد شيميائي 405 48 انگل ها 869 33 ويروس ها 32929 954 جمع همان گونه كه در جدول شماره 4 مشاهده ميشود ، علاوه بر اينكه تعداد اپيدمي هاي ايجاد شده توسط باكتريها بيشتر مي باشد ، تعداد افراد بيمار نيز بمراتب بيشتر از موارد مسموميتها در اثر مواد شيميايي است . متأسفانه در كشور هاي جهان سوم و حتي در بسياري از ممالك اروپائي آمار دقيقي از اپيدمي ها وبويژه تعداد انواع مسموميتها و بيماريهاي ناشي از مصرف غذاي آلوده در دسترس نيست و اغلب تعداد واقعي افرادي كه به علت بيما
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان