مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 22
موضوع: سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي فهرست مطالب: صفحه مقدمه 3 درجه حرارت انبار 7 سيستم تبريد سردخانه 9 شيرها 9 سيستم نور در انبار 11 اوپراتورهاي سقفي 12 فينهاي گاز گرم 13 بخش بخار 16 سالنهاي نگهداري ميوه جات و مواد غذايي 19 بهداشت انبارها 21 روشهاي آزمايشي در سردخانه 22 ضدعفوني انبار 23مقدمه: سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي = با ظرفيت ton 3000- داراي 17 اتاق- 15 اتاق زير صفر- 12 اتاق بالاي صفر- اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و ... استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه متفاوت است به عنوان مثال براي نگهداري سيب لبناني براي مدت 6 ماه درجه ي حرارت بايد بين 0 تا 5/0 و رطوبت نسبي بين 85 تا 95% باشد. براي سيب عباسي درجه ي حرارت 5/0+0 و مدت ماندگاري 4 ماه است. درصد رطوبت 75 تا 80%- براي گلابي درگزي 65 تا 70% در درجه حرارت c8/0 تا 0 (گلابي نطنز 8/0- تا 0) فشار ورودي مايع اواپراتور
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 2,420 تومان