محل لوگو

کارآفرینی شرکت همبرگر


فرمت فایل: ورد- Word Image result for word 

مرجع فایل - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 184
فهرست مطالب فصل اول مقدمه 3 چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر 4 فصل دوم پروسه تولید 46 روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش 49 مواد اولیه و افزودنی 51 فصل سوم بررسی های و برآوردهای فنی 55 ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر 59 ماشین آلات و تجهیزات خط تولید 61 مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی 68 محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین 84 نیروی انسانی مورد نیاز 91 فصل چهارم کانون های مصرف وکالاهای رقیب 94 بررسی بازار و قیمت فروش 101 ظرفیت و برنامه تولید 104 فصل پنجم بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر توسط نرم افزار کامپیوتری 111 میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز 154 جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر 168 همبرگر يكي از فراورده هاي گوشتي بوده كه از طريق فرمولاسيون و اختلاط مواد اوليه مجار حاصل مي شود . فرآيند تهيه همبرگر كاملاً ساخته شده ابوده و مهترين مرحله آن آماده سازي مواد و اختلاط آنها مي باشد . نكته بسيارمهم در مورد صنايع غذايي و به ويژه همبرگر كه داراي مصرف عمومي بوده ، رعايت بهداشت و كنترل كيفيت است.جهت كنترل كيفيت صحيح بايد مواد اوليه ، مراحل مختلف فرايند توليد و در نهايت مصول بطور مستمرو مطابقاستاندارد آزمايش و بررسي شوند . وضعيت محصول از لحاظ ارزش غذائي ، بهداشت و قيمت تمام شده در ارتباط مستقيم با

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 7,700 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 251

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما